Poiana Brașov, un spectacol al naturii!

Sunteți pasionați de sporturile de iarna?

Stațiunea de schi Poiana Brașov, o bijuterie înzăpezită situată în inima Transilvaniei și una dintre top 10 stațiuni din Europa, este un loc esențial pe care trebuie sa il vizitați pe durata șederii dumneavoastră in Brașov.

Situata la doar 12 km de orașul Brașov, de unde se poate ajunge ușor în doar 20 de minute, cu autobuzele care pleacă din centru, Poiana Brașov este situata la o altitudine de 1030 de metri deasupra nivelului mării, în munții Postăvaru și înălțimea sa maxima este de 1,799 metri.

Inițial, în 1895, când a fost fondat, era un cartier al Brașovului, dar în 1906 a fost declarată stațiune de iarnă și a avut loc prima proba de schi din România, iar de atunci, au avut loc mai multe probe de sporturi de iarnă.

Înconjurata de patru munți: Postăvaru, Piatra Craiului, Bucegi si Piatra Mare, stațiunea este un important centru turistic internațional și un loc excelent pentru schi sau snowboard. Aceasta are 7 pârtii de schi magnifice, cu diferite grade de dificultate (3 negre, 1 roșie și 3 albastre), extinse între păduri și au zăpadă de calitate excelentă, timp de 4-5 luni pe an, oferind vizitatorilor vederi spectaculoase și kilometri de coborâri.

Începătorilor în sporturile de iarnă, le recomandăm să aleagă pârtia Stadion sau Bradul. Cei cu mai multă experiență în schi sau snowboarding, vă puteți aventura și bucura de o doză dublă de adrenalină pe pârtia Lupului, Drumul Roșu, Slalom, Subteleferic y Ruiului. Pârtia Drumul Roșu este cea mai lunga din România, cu o lungime de 4,6 kilometri.

Hotelul nostru, situat in centrul Brașovului, la câteva minute de mers pe jos de stația de autobuz care merge spre Poiana Brașov, este locul ideal pentru a va bucura de parții în timpul zilei și de restaurante și viața de noapte din Brașov peste noapte.

Pentru ca aventura dumneavoastră sa fie una confortabilă și plăcută și pentru a recâștiga puterea după o zi pe pârtii, vă oferim camerele noastre confortabile, în care sa trăiți experiențe unice, un mic dejun bogat, restaurantul nostru cu preparate din bucătăria românească și internațională și serviciile noastre de Transfers cu șoferi profesioniști.

Vă așteptăm cu un zâmbet și o surpriză,

Echipa Ambient

error: Content is copyrighted !!