DEGUSTAŢI CELE MAI BUNE PREPARATERESTAURANT AMBIENT

Un loc în care plăcerea de a mânca este o invitație de a savura într-un unic loc tradiționalul și modernul, rafinamentul și popularitatea, dulcele și amarul, pentru a obține texturi neobișnuite și arome delicioase.

În restaurantul nostru vă veți simți ca invitați și vă veți putea bucura de ospitalitate și savoarea bucatelor, care oferă o gamă largă de gusturi ce îmbină cea mai bună tradiție românească și internațională.

In restaurantul nostru vă veți simți ca invitați și vă veți putea bucura de ospitalitate și savoarea bucatelor, care oferă o gamă largă de gusturi ce îmbina cea mai bună tradiție românească și internațională.

Consultați meniul nostru

Bucătărie

Iubitorii bucătăriei vor avea posibilitatea de a se înfrupta cu bucatele noastre tradiționale și internaționale și vă recomandăm cu drag să probați preparatele noastre cele mai populare.

Bucătarii noștri

Înaltul profesionalism, devotamentul și pasiunea pentru gătit, face ca fiecare dintre preparatele noastre să fie unic, rafinat.

Ne bucurăm întotdeauna de munca noastră, pentru că reușim in toate ocaziile să transformam un simplu prânz sau o cina, într-o experiența atât de plăcută si surprinzătoare pentru oaspeții noștri.

Bucătarii noștri au fost instruiți atât în România, cât și în străinătate și datorită performanțelor lor, am obținut adesea rezultate excelente în diverse concursuri și competiții, care reprezintă dovada incontestabilă că bucătăria românească are pentru dumneavoastră specialități autentice, care provin din tradiția gastronomică balcanică sau a Transilvaniei.

In continuare, ne luăm libertatea de a împărtăși cu dumneavoastră câteva din succesele noastre:

Turcia: Concursul Internațional de Gastronomie pentru categoria seniori și juniori, unde am primit o medalie de argint și patru medalii de bronz

Slovenia: Preselecţie pentru Concursul Gastronomic Mondial de Bucătari Şefi din Dubai, unde am obţinut locul doi în grupul de ţări est europene, Moldova Sovietică, Germania (Olimpiada Gastronomică).

 

Saloanele

Veți fi bineveniți în orice moment in restaurantul nostru, de unde, ocupând unul din cele 90 de locuri, gusturile și aromele bucătăriei internaționale și romanești, vă vor purta simțurile într-o călătorie culinară de neuitat.

Spațiul confortabil, unde bucătăria, aromele îmbietoare ale vinurilor și sala sunt în armonie perfectă, a fost decorat în mod tradițional și în același timp elegant și discret, cu mobilier de înaltă calitate, în stil italian.

Cu pasiune și atenție la detalii, am creat patru săli, pentru a vă putea bucura de atmosfera care vă place cel mai mult și pentru a vă simți ca acasă. Restaurantul nostru are o sală principală și 3 săli separate: una pentru cupluri, una modernă pentru grupuri și una privată pentru evenimente speciale.

Program de funcționare

Atât restaurantul cat și barul nostru sunt deschise pe tot parcursul zilei, până la ora 22:00.

Mic dejun:

Luni – Sâmbătă: 7am – 10am

Duminică: 8am – 11am

Restaurant:

Luni – Duminică: 10am – 10pm

Rezervări

Vă aşteptăm cu drag să degustaţi bucatele noastre

004 0268 471747
reservations@hotelambient.ro