Un spațiu exclusiv pentru relaxare

Micul nostru colț de confort vă așteaptă pentru a vă bucura de câteva ore de odihnă și relax în centrul nostru wellness, unde corpul şi mintea sunt în perfectă armonie.

Punem la dispoziția oaspeților noștri o saună, un jacuzzi pentru a vă relaxa în cuplu şi o sala de fitness echipată cu bandă de alergare, aparate multifuncționale, stepper și bicicletă fixă. În cele din urmă vă puteți bucura de un masaj de relaxare, care vă va permite să eliminați complet stresul.

Centrul de wellness oferă o selecție de elemente alese, pentru a ajuta oaspeţii noştri să se relaxeze și să elimine stresul

JACUZZI & SAUNĂ

Micul nostru Spa este un spațiu pentru a găsi liniștea și reprezintă un nou concept de sănătate și bunăstare unde vă puteți deconecta și bucura cu cele cinci simțuri.

Vă invităm să vă bucurați de saună și jacuzzi dotate cu echipamente moderne, cu hidromasaj, cromoterapie şi meloterapie, pentru a vă putea preda complet plăcerii.

MASAJE

După multe plimbări prin oraş, vizitarea obiectivelor turistice şi cumpărături, ce poate fi mai plăcut decât un masaj de relaxare în centrul nostru de wellness?

Masajul nostru de relaxare este un masaj corporal complet, care are drept scop relaxarea musculară, eliminarea oboselii și de a genera o senzație plăcută de confort.

Este ideal pentru a reduce tensiunea musculară totală sau localizată, inducând o stare de relaxare fizică şi mentală completă.

Masajul activează sistemului circulator şi limfatic ajutând nutriţia ţesuturilor, schimbul de oxigen şi eliminarea substanţelor reziduale. Relaxează musculatura şi sistemul nervos central, eliberează blocajele de energie care ne împiedică să menținem o starea fizică şi psihică bună, mobilizează grăsimile, ne ajută să diferențiem senzațiile de stres-relaxare şi reînnoieşte celulele pielii.

Se aplică lent, cu o presiune fermă şi progresivă pe spate, picioare sau ambele zone, cu scopul de a proporţiona o senzaţie de calm. Pentru că este aplicat cu uleiuri esenţiale, hidratează pielea şi oferă o experienţă plăcută.

Masajul durează 50 de minute şi are un cost de 40€ per persoană.

SALA DE FITNESS

Pentru a începe sau a termina ziua în cel mai bun mod și să nu duceți lipsa de nimic în timpul sejurului dumneavoastră la hotelul nostru, vă punem la dispoziție clubul nostru de fitness, care este dotat cu aparate moderne, care vă vor permite să efectuați un antrenament fizic complet: bandă de alergare, echipament multifuncțional pentru toate grupele musculare, stepper și bicicletă fixă.