Valentine´s Day, Iubire & Istorie

Hotel Ambient v-a pregătit o surpriză specială si vă așteaptă în acest an pe data de 14 Februarie, de Ziua Îndrăgostiților, într-o atmosferă unică, cu un decor romantic vin spumant și multă dragoste.

Vă sugerăm să faceti un cadou persoanei iubite si sa o surprindeti cu o escapadă romantică în inima unui oraș care seduce prin frumusețea sa unică.

În restaurantul nostru puteți organiza o cină romantică pentru a vă surprinde partenerul și să vă bucurati împreună de un loc în care plăcerea de a mânca este o invitație de a savura tradiționalul și modernul, rafinamentul și popularitatea, dulcele și amarul, pentru a obține texturi neobișnuite și arome delicioase.
Vă recomandăm să vă predați complet plăcerii și sa cunoaşteţi colţişorul nostru de confort care vă așteaptă să vă bucuraţi de câteva ore de odihnă și relaxare în centrul nostru wellness, unde corpul și mintea sunt în armonie perfectă în saună, jacuzzi sau să primiţi un masaj de relaxare.

Inca din secolul XIX, oamenii au început să facă schimb de cărți poștale și cadouri, cum ar fi trandafiri și bomboane de ciocolată. Darul de trandafiri este comun in randul cuplurilor, iar culoarea trandafirilor determină mesajul exprimat. De exemplu, trandafirul roșu simbolizează dragostea, albul reprezintă pacea și galben reprezintă prietenia.

Papa Gelasius a declarat 14 februarie ca Ziua Îndrăgostiților în jurul anului 498 D. Cr. Există mai multe teorii cu privire la nașterea Zilei Îndrăgostiților, iar unul dintre ele cade într-o poveste care imbina drama cu dragostea, în timp ce alții susțin că este o petrecere creștinizata de lumea păgână.

Biserica Catolică recunoaște unsprezece Sfinţi Valentin și 14 februarie se sărbătoresc cel puțin trei:

1) Valentine de la Roma: un preot roman care a fost martirizat in aproximativ 269 d.Hr. și a fost îngropat pe Via Flaminia. Moaștele sale sunt la Biserica Santa Praxedes din Roma și Whitefriar Street Carmelita Church din Dublin (Irlanda).
2) Valentine Terni: circa 197 a fost numit episcop de Interamna (Terni modernă). Este, de asemenea, îngropat pe Via Flaminia, dar în altă parte decât Valentin din Roma. Moaștele sale sunt la Bazilica Sf. Valentin în Terni.
3) Un al treilea sfânt numit Valentin (în conformitate cu Enciclopedia Catolică) a fost menționat în martirologii primitive în aceeași zi (14 februarie). Se spune doar că el a fost martirizat în Africa, cu câțiva însoțitori.

In Marea Britanie, în timpul secolului al XVII-lea, s-a răspândit sărbătorirea Zilei Îndrăgostiților. În secolul al XVIII-lea era un lucru obișnuit pentru prieteni și iubiţi de a face schimb de note scrise de mână de dragoste. La sfârșitul acestui secol, carduri imprimate au început să înlocuiască aceste scrisori. La acel moment, americanii a adoptat, de asemenea, tradiția, și în anii 1840, Esther A. Howland a început să vândă primele cărți produse în masă.

Ca niste buni prieteni ce suntem, noi vă așteptăm cu îmbrățișări și cel mai bun camin pentru a sărbători dragostea.

error: Content is copyrighted !!