Descoperiți o lume de servicii pentru nevoile dumneavoastrăSERVICII AMBIENT

Ambient este mai mult decât un hotel, este partenerul dumneavoastră de călătorie.

Dorim să aveți parte de o experiență care vă va ajuta să descoperiți Brașovul din momentul în care ne treceți pragul și să cunoaștem în permanentă nevoile pe care le aveți pe durata șederii pentru a va proporționa un serviciu excelent. În acest scop va punem la dispoziție un Smartphone în camera dvs. de hotel și în afara acesteia, cu ajutorul căruia veți beneficia de:

Apeluri internaționale și locale nelimitate
Acces gratuit la internet
Ghid de călătorie
Oferte și servicii disponibile atât în hotel, cât și în Brașov
Apelare rapidă pentru serviciile hotelului

Ce le place cel mai mult oaspeților noștri?RECENZII TRIP ADVISOR

Ce ne face atât de speciali?

Locație Ideală, Ambient Exclusive și Excelență în Ospitalitate

Cu o poziție privilegiată în centrul Brașovului, un oraș bogat în istorie, la poalele Munților Carpați, Hotelul Ambient este un spațiu de referință în oraș pentru călătorii din întreaga lume. De peste 22 ani, întâmpinăm oaspeții noștri într-un ambient cald și primitor, pentru a se bucura de șederea lor, în camerele noastre caracterizate de generozitatea spațiilor și atenția la detalii.

Hotel Ambient este mai mult decât un loc de cazare, este un cămin pentru oaspeții săi!

Să facem din hotelul nostru, casa invitaților noștri, a fost unul dintre principii și de când hotelul a fost fondat de familia noastră, noi tratăm toți oaspeții noștri cu cel mai mare respect, ospitalitate și căldură pentru a se bucura de spațiul creat pentru bunăstare și confort.

Excelența este semnul nostru de identitate și, prin urmare, hotelul nostru dispune de toate serviciile de care aveți nevoie pe durata șederii dumneavoastră și chiar și de acele servicii de care nu v-ați imaginat că aveți nevoie și cu care vom avea onoarea de a vă surprinde!

Recenzii colectate înCartea de oaspeţi

Vă invităm să cunoașteți familia Ambient, o echipă care va face ca fiecare moment petrecut cu noi, să merite efortul și care vă va face să vă simțiți întotdeauna mai bine decât în propria dumneavoastră casă. Aceștia suntem noi, mereu entuziaști, mereu dornici de a ajuta si mereu zâmbitori! Vă invităm să cunoașteți familia Ambient