Vă invităm să cunoașteți familia Ambient, o echipă care va face ca fiecare moment petrecut cu noi, să merite efortul și care vă va face să vă simțiți întotdeauna mai bine decât în propria dumneavoastră casă. Aceștia suntem noi, mereu entuziaști, mereu dornici de a ajuta si mereu zâmbitori! Vă invităm să cunoașteți familia Ambient!

Scrisoare din partea proprietarilor

Stimaţi Invitaţi,

Bine ați venit în orașul Brașov!, Unul dintre cele mai frumoase orașe din România, un important centru de afaceri care înflorește în fiecare zi mai mult, ca urmare a unei istorii bogate și a unor oameni primitori. Brașov, faimos pentru peisajele sale captivante, aerul curat, bucătăria rafinată, s-a transformat în timp, într-o destinație de top în cadrul preferințelor turiștilor din întreaga lume.

Hotelul nostru este o bijuterie situată în centrul minunatului oraș, care invită oaspeții să simtă căldura unică a unei case în care trăiesc lumina, culorile, confortul și luxul, toate într-o armonie perfectă cu ospitalitatea și amabilitatea oamenilor noștri, care sunt întotdeauna bucuroși să vă ureze bun venit, cu un zâmbet care vine din suflet.

Fiind o afacere de familie, hotelul nostru este diferit și unic, fiecare dintre oaspeții noștri are parte de un tratament familial, din primul moment și se bucură de servicii personalizate, care se nasc din pasiunea noastră pe care o punem în fiecare detaliu. Am creat confortabile și spațioase camere, care emană vitalitate, datorita design-ului interior modern și căldură datorita mobilierului, atent selecționat.

Restaurantul nostru ne ajută să completăm o experiență spectaculoasă și încântă oaspeții cu un amplu meniu de delicioase preparate din bucătăria națională și internațională.

Oricare ar fi scopul vizitei dumneavoastră în orașul Brașov, vă vom face să vă simțiți mai bine decât in propria casă și vă vom îngriji cu pasiune si atenție.

Familia Ambient vă întâmpină întotdeauna cu brațele deschise, pentru a vă face să vă bucurați de o ședere de neuitat; surprinzătoare și plăcută pentru noutate și in același timp confortabilă și relaxată datorită ospitalității echipei noastre.

Vă așteptăm cu drag,

Director General Hotel Ambient