Evenimente în Brașov, Noiembrie 2018

Brașovul nostru iubit vă așteaptă și in luna Noiembrie cu evenimente pentru toate gusturile și pentru toate vârstele, de asemenea și peisaje de toamnă încântătoare, îmbinate cu influențe de iarnă.

La începutul lunii, pentru mai bine de o săptămână se va desfășura Festivalul Internațional de Dramaturgie Contemporană, unde va juca și nimeni altul decât, Florin Piersic Jr. alături de mulți alți actori talentați.

Pe lângă Teatru, avem și Opera Brașov deschisă în intervalul 10-24 Noiembrie care vă așteaptă cu spectacole desăvârșite pentru toate vârstele.

Expoziția NeoNlitic este una din expozițiile la care ar trebui să luați parte dacă vă aflați în Brașov în intervalul 3-17 Noiembrie. Este o expoziție bazată pe decorațiuni din neoane și tot felul de luminițe colorate care sigur vă vor însenina ziua.

Și dacă tot suntem la capitolul artă, vă anunțăm că în fiecare weekend avem concerte de muzică ușoară și de asemenea petreceri pentru toate gusturile muzicale.

Artiști precum Horia Brenciu, Delia, Antonia, Direcția 5, Robin and the backstabbers, VAMA și mulți alții vor concerta luna aceasta la Brașov.

Iar dacă vă simțiți creativi, la Brașov se desfășoară foarte multe cursuri și workshopuri în diferite domenii. De la cursuri de yoga sau zumba, la cursuri de alpinism și multe altele.

Acum trecând la lucruri serioase, duminică 11 Noiembrie se desfășoară Crossul Internațional 15 Noiembrie care a ajuns la a 29-a editie. Acest Cross este foarte important deoarece el este organizat în semn de omagiu pentru Revolta Anticomunistă din 15 Noiembrie 1987, având același traseu pe care l-au parcurs manifestanții acum 31 de ani.

Iar în următorul weekend vă așteptăm la Promo Rally, organizat în zona Bartolomeu care este în apropierea Hotelului Ambient.

Deși se întâmplă foarte multe în această luna, vă asigurăm că și în luna decembrie Brașovul va fi la fel de animat, dacă nu, cu mult mai.

Hotel Ambient vă așteaptă cu drag să vă alăturați distracției!