Descoperiți Valea Prahovei!

Palatul Cantacuzino a fost construit în 1911, la cererea Prințului Gheorghe Grigore Cantacuzino, denumit Nabob, ex-ministru al României între anii 1899-1900 și 1904-1907. Construit din piatră și cărămidă, în stil neo-românesc, Castelul este înconjurat de un parc fermecător cu alei, cascade, fântâni arteziene și o grotă. Decorațiunile interioare bogate și vitraliile cresc valoarea arhitecturală și artistică a castelului.

Predeal – este orașul situat la cea mai mare altitudine din România (1030-1110 m). Stațiunea este apreciată de iubitorii de sporturi de iarnă, care pot găsi aici 5 părții de schi cu diferite grade de dificultate, multe trasee montane marcate, trasee pentru ATV și teleschiuri. Aerul curat, nepoluat, cu un grad ridicat de umiditate, bogat în ozon și radiații ultraviolete, precum și peisajele minunate, fac stațiunea ideală pentru tratamentul de neurastenie, tulburările endocrine și pentru recuperare fizică și mentală după perioadele stresante. Predealul este, de asemenea, punctul de plecare către numeroase drumeții pe munții din jurul stațiunii: Piatra Mare (1843m), Bucegi (2505 m – Vârful Omu) și vf. Postăvarul (1799 m).

Azuga – situată pe Valea Prahovei, la poalele munților Bucegi, la o altitudine de 950 m, această stațiune este alegerea perfectă pentru cei care iubesc sporturile de iarnă, precum și drumețiile montane. Azuga are 7 părții de schi, cu o lungime totală de 7 kilometri, și 7 instalații de cablu cu o lungime totală de 4 kilometri. Cu o lungime de 2100 m și o coborâre de 561 m, pârtia Sorica este cea mai lungă din România și prima partie autorizată de Federația Internatională de Schi. În timpul verii, Azuga este un excelent punct de plecare pentru trasee montane cu diferite grade de dificultate. Faima stațiunii este, de asemenea, legată de cramele regale vechi, fondate în 1892, unde vinul spumant a fost obținut prin metoda champenoise. Vinul produs aici a fost servit în timpul ceremoniei de încoronare a regelui Ferdinand I din Alba Iulia în octombrie 1922 și, se spune că regele Mihai I obișnuia să viziteze cramele Azuga. După revoluția anticomunistă din 1989 au devent din nou furnizorul oficial al casei regale din România pentru vin și vin spumant. În acest an, cramele Azuga sărbătoresc 125 de ani de existentă.

Vă așteptăm să luați parte la aventură și să vă cazați într-un din superbele locații ale complexului Ambient!