A venit vara la Brașov!

Începutul calendaristic și oficial al sezonului luna aceasta este dublat de relaxarea restricțiilor și redeschiderea tuturor locurilor care fac Brașovul o destinație de vacanță ideală și completă.

Din iunie ne bucurăm de accesul în interioarele restaurantelor, de redeschiderea cinema-urilor și sălilor de spectacole și concerte. Terasele sunt pline, străzile au prins din nou glas și tot orașul are o energie de începuturi noi.

După mai mult de un an de pauză artiștii brașoveni vă așteaptă cu brațele deschise. Găsești aici o listă completă cu evenimentele din oraș iar colegii noștri din recepție te vor ajuta cu orice detaliu despre locații și achiziționarea de bilete https://www.zilesinopti.ro/brasov/evenimente

Pentru cei care vor să exploreze muntele, autobuzele care asigură transportul către Poiana Brașov au fost suplimentate astfel încât este și mai ușor să vizitezi cea mai faimoasă stațiune montană din România. Bucură-te de aerul curat și de plimbări în familie, de pădurile și de opțiunile nenumărate de agrement și distracție pe care le oferă – bicicletă, tir, carturi, ATV-uri. Iar pentru cei mai aventuroși, telecabinele funcționează și vârful Postăvaru este un obiectiv de neratat în vacanța ta la Brașov.

Celor activi le recomandăm o plimbare-alergare pe Tâmpa la doar 5 minute de noi. Dar pentru cei care nu au timp, centrul nostru de fitness pune la dispoziție tuturor oaspeților o sală de sport cu echipamente moderne care acoperă un antrenament complet. Ai la dispoziție bandă de alergare, bicicletă staționară și stepper pentru încălzire și aparate pentru toate grupele de mușchi.

Iar pentru un final plăcut al unei zile perfecte, cu bucurie anunțăm și că de luna aceasta Centrul Spa din cadrul hotelului este din nou accesibil tuturor oaspeților noștri în fiecare zi între 08.00 și 22.00.

Indiferent dacă ești în oraș pentru plimbare sau pentru muncă, o baie în jacuzzi, 15 minute în saună sau un masaj la finalul unei zile lungi sunt binevenite. Beneficiile acestora asupra sănătății sunt de mult documentate – ameliorarea durerilor, îmbunătățirea circulației, relaxare și stare generală mult mai bună. Colegii din recepție vă stau la dispoziție cu toate informațiile despre programări, tarife și condiții.

Și nu în ultimul rând, pentru relaxare în deplină siguranță în tot Centrul Spa și Hotelul Ambient se implementează zilnic normele de igienă în vigoare.

Hai la Brașov pentru o vacanță lipsită de griji!