Suntem încântaţi să vă prezentăm noul nostru website

Suntem încântaţi să vă prezentăm noul nostru website, rezultatul multor ore de muncă, dragoste şi dăruire, al cărui obiectiv principal este acela de a oferi cele mai bune informaţii oaspeţilor noştri despre hotelul şi serviciile noastre şi totodată de a oferi un canal de contact şi rezervare modern, util şi comod pentru clienţii noştri.

Mai accesibil şi atractiv, noul nostru website a fost conceput pentru a facilita accesul la un conţinut mai bogat, cu imagini de înalta rezoluţie, astfel încât să puteţi aprecia facilităţile hotelului nostru.

Suntem deosebit de mândri de secţiunea „Cazare / Camere„, unde puteţi găsi informaţii detaliate cu privire la diferitele tipuri de camere pe care le oferim oaspeţilor noştri şi le puteţi rezerva direct online, la cel mai bun preţ şi cu servicii exclusive.

Am optat, din punct de vedere tehnic, pentru a integra tehnologii care ar putea fi mai utile pentru clienţii noştri şi care să garanteze accesul deplin de pe orice dispozitiv.

Pentru a garanta o siguranţă maximă, am implementat toate instrumentele necesare pentru a face acest lucru: SSL, HTTPS, Certificat PCI-sigur, server dedicat şi sigur pentru date sensibile, etc.

În zilele următoare vom lansa noile website-uri ale celorlalte unităţi din grupul nostru, pentru ca astfel să vă puteţi bucura de aceleaşi beneficii în toate website-urile şi să puteţi găsi cu uşurinţă toate informaţiile de care puteţi avea nevoie.

Sperăm ca noul site să fie pe placul dumneavoastră şi dacă doriţi să ne trimiteţi orice comentariu, suntem la dispoziţia dumneavoastră atât prin intermediul comentariilor la acest post, cât şi prin reţelele noastre de socializare sau email office@hotelambient.ro

Leave Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.