Lantul Hotelier Ambient Hotels

Acum douăzeci de ani, a luat naștere cea care avea să fie prima unitate hotelieră a complexului Ambient, Hotel Ambient din Brașov.

Locația s-a născut din dorința de crea un loc absolut exclusivist pentru turiștii de pretutindeni, ceea ce se poate observa în orice detaliu, pornind de la spațiile de cazare oferite de cele 71 de camere pâna la bucătăria exceptională a restaurantului nostru și la zâmbetul ospitalier al celor din staff-ul nostru, care știu exact cum să vă facă să vă simțiti cât mai aproape de casă.

Situat central, hotelul nostru a devenit un punct important de atracție pentru cei care călătoresc în interes de afaceri și care găsesc aici atât confortul cât și toate facilitățile de care au nevoie.

Ușor, ușor, din dorința de dezvoltare și mai ales pentru a ne plia tuturor tipologiilor de turiști am dezvoltat Pensiunea Ambient.

Cele 23 de unități de cazare oferă un răsfăț complet pe întreaga durată a sejurului dumneavoastră în frumosul oraș de la poalele Tâmpei iar design-ul clasic împletit cu facilitățile moderne vă vor oferi o experiență unică.

Aici veți găsi pe lângă servicii de calitate superioară, o oază de liniște chiar în centrul Brașovului. Și liniștea e făcută să fie savurată…unde altundeva decât în lounge-ul nostru de mic dejun sau pe frumoasa terasă din curtea interioara. Iar când mai adaugi și puțină ospitalitate de modă veche îndulcită cu un strop de căldură ambientală, ai rețeta perfectă pentru „Mai Mult”!

O altă locație care se adresează turiștilor veniți pentru relaxare este Rezidența Ambient. De ce să alegem aceasă unitate?

Pentru că are exact ceea ce ii trebuie sa fie vedetă în oras: locație centrală, cazare de 3 stele în 25 de camere cu cele mai frumoase decoruri și toate facilitățile necesare și prețuri foarte bune.

Vă punem la dispoziție atât un lounge cât și o zonă de gătit comună, unde vă puteți pregăti un mic dejun delicios admirând frumoasa priveliște a muntelui Tâmpa, care cu siguranță vă va încalzi inimile. Și totul este înmiresmat cu acel parfum medieval atât de caracteristic zonei centrului vechi a Brașovului!

Acestea trei intregesc panoul necesitătii de puncte cheie ale unei șederi perfecte in inima Brașovului.

Și pentru că nimic nu se compară cu o zonă săsească autentică, Ambient Hotels, și-a extins aria, ridicând așezăminte noi, în locuri pline de istorie.

La 12 km de Brașov, în comuna Cristian, se află Vila de 5 stele și este o restaurare a unei vile săsești vechi, construită în urmă cu 200 de ani. Acum, oferă locuri de cazare pentru 12 persoane și pune la dispoziție toate serviciile unui hotel.

Mobilierul pictat manual, culorile calde, șemineul, crama sunt doar câteva din elementele cu care ne mândrim și de care vă veți îndrăgosti iremediabil. Și pentru că trăim în secolul 21, am facut în așa fel încât să nu vă lipsească nimic din confortul prezentului, așa că vă oferim și piscină interioară, sală de jocuri, internet, jacuzzi și bucătarie complet utilată.

Tot aici, mândru și romantic cu treisprezece odăi și veșminte care mai de care mai frumoase, poposiți la Conacul Ambient.
Și ca să puteți să vă simțiți ca acasă am adus aici tot ce ține de prezentul confortabil: loc de joacă pentru copii, piscină interioară, iaz de grădină, teren de sport și loc de grătar exterior. Conacul nostru vă propune astfel un nou concept de confort departe de zumzetul civilizației moderne însa aproape de prospețimea naturii și în același timp cu toate facilitățile moderne la îndemână. Ce v-ați putea dori mai mult?

Ultima, însă nu cea din urmă, locația de evenimente Resort Ambient.

Spicuim dintre facilități: salon evenimente 210 locuri, terasă exterioară, piscină exterioară și interioară, loc de joacă pentru copii, foișor pentru ceremonii, loc pentru foc de tabară sau preparate la ceaun sau proțap, gradină de vară. Aici veți putea spune Da pentru dragoste, Da pentru eternitate, DA pentru viață. Pentru că aici, timpul și spațiul s-au contopit la rândul lor și-au spus un mare Da pentru delicatețe în ambianță, măiestrie în decorare și virtuozitate în organizare.

Cu așa o diversitate in alegere, cu atâtea facilitați, cu dragoste construite, vă poftim să ne călcați pragul!