VERSIUNE ÎN ROMÂNĂ
VERSIUNE ÎN ROMÂNĂ
English Francais Deutsch Espanol Italiano Magyar Русская
Faceti o rezervare
Sosire: Selectati o data
Plecare: Selectati o data
Persoane:  
   
Un singur telefon şi puteţi fi oaspetele nostru!
Iată numerele noastre de telefon, la care puteţi face rezervări:
004-0268-471747,004-0368-401104
004-0268-474210,004-0368-401105
004-0268-470856,004-0368-401106
Localizare

Spune mai departe:

Bine ati venit!

Ce ne deosebeşte

Punctele noastre forte sunt locaţia, pentru că hotelul nostru este situat în centrul Braşovului, un oraş bogat prin istorie şi printr-un turism prosper, ambianţa, dată de generozitatea spatiilor si atenţia la detalii, şi orientarea către client, pentru că ne întâmpinăm oaspeţii de pretutindeni cu renumita ospitalitate românească.

Voi veţi fi mereu oaspeţii, nu clienţii noştri şi pentru că am inceput ca o afacere de familie şi ştim să dăm o notă familială muncii noastre, vă vom primi întotdeauna cu respect, ospitalitate şi căldură.

Ambient Exclusive

Pe masura ce îmbunătăţim serviciile de care dumneavoastră beneficiaţi în fiecare moment al şederii la Complexul Ambient, vă oferim acum noi modalităţi de a pune în avantaj şi de a aprecia bogăţiile orasului nostru - Braşov - prin intermediul programului Ambient Exclusive.

Pensiunea Ambient

Pentru că ne gândim mereu la clienţii noştri, am construit şi o casă de oaspeţi, la doar o intersecţie distanţă, folosind aceleaşi standarde de calitate.

O combinaţie reuşita de design modern şi clasic, Pensiunea Ambient este un loc care vă va topi inima de îndată ce îi veţi trece pragul. 

Vizitaţi-ne la: www.pensiuneambient.ro.

Residence Ambient

Bucuraţi-vă de un concept de cazare cu totul nou la Ambient Residence, o unitate recent deschisă, în care veţi avea ocazia de a experimenta confortul şi intimitatea la preţuri rezonabile, chiar în centrul vechi al Braşovului, în apartamentele noastre spaţioase şi dotate cu toate facilităţile necesare!

Vizitaţi-ne la: www.residenceambient.ro.

Vila Ambient

Creată departe de tumultul citadin, într-un autentic peisaj montan, Vila Ambient 5* oferă realmente o oază de linişte şi relaxare, îmbinând cu succes stilul rustic cu particularităţile unei locaţii de lux în imediata vecinătate a medievalului oraş, Braşov.

Vizitaţi-ne la: www.vilaambient.ro.


Conacul Ambient

Vine o vreme când parcă simți o ușoară adiere a trecutului mângâindu-ți pleopele...și uite așa, pe nesimțite, te trezești în fața falnicelor porți ale conacului Ambient din Cristian, la 12 km de Brașov. Noua moșie are o mare virtute, dragi oaspeți, pentru că aici și numai aici, De Mult-ul și Acum-ul s-au așternut la un taifas și își tălmăcesc visurile chiar în jurul distinselor voastre prezențe.

Vizitați-ne la: www.conaculambient.ro

Transport

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor şi aşteptărilor clienţilor şi partenerilor nostri, oferim servicii de transport business class cu autoturisme Hyundai ( 8 locuri) şi Audi A4-A6. Pentru orice tip de călătorie, fie de afaceri, fie pentru vizitarea punctelor turistice, evenimente speciale, sau vacanţe, şoferii nostri profesionişti, vorbitori de limbi străine, se vor asigura în permanenţă că sunteţi în siguranţă şi că aveţi parte de tot confortul necesar. Fiecare tur poate fi adaptat dorinţelor voastre.

Pentru mai multe informaţii, nu ezitaţi să ne contactaţi la transport@hotelambient.ro