Haideţi să sărbătorim împreună un Paşte Fericit!

Învierea Domnului este cu siguranța una dintre cele mai frumoase sărbători ale creștinilor, de care ne putem bucura an de an.

Pentru noi este o sărbătoare speciala deoarece Hotelul Ambient a fost construit cu multa dragoste de familia noastră, iar aceasta sărbătoare ne oferă ocazia de fiecare data de a ne reuni si celebra familia, tradițiile si obiceiurile de Paste, alături de cei dragi.

Suntem incantați sa va primim in aceste zile atât de speciale pentru a împărtăși cu noi momente de fericire in sânul familiei.

Oferta de Paste

• mic dejun bufet intre orele 7am si 10am iar duminica intre 8am si 11am
prânz sau cina tradiționala in data de 16.04.2017(exista meniu care conține carne de miel, carne de vita sau meniu vegetarian)
• parcare, zilnic in faţa hotelului si in garajul subteran
• acces internet in cameră si wireless in spațiile publice
• acces la Ambient Spa (hidromasaj, fitness, saună)
• beneficii adiționale furnizate de partenerii noștri prin Ambient Exclusive

Mai multe detalii

Ouăle Roșii vor fi nelipsite de pe masa copioasa tradiționala din Ziua de Paste si atât cei mici cat si cei mari vor aștepta nerăbdători sa le ciocnească.

Nu de demult, nu se accepta ca ouăle sa aibă o alta culoare decât cea roșie, datorita celei mai cunoscute legende din cultura românească care spune ca Maica Domnului, care a mers sa își plângă fiul răstignit, a așezat coșul cu oua lângă cruce si acestea au fost înroșite de sângele care picura din rănile lui Iisus, însă acum lucrurile sunt diferite si mamele si copiii colorează ouăle cu verde, albastru, galben sau alte culori.

Un alt obicei foarte frumos este cel de a lua Lumina Sfântă. In noaptea de Înviere, toți credincioșii merg la biserica sa ia lumina. Toți aduc o lumânare, pe care trebuie sa o aprindă de la cea pe care părintele o scoate din altar. Lumina este pentru creștini simbolul Învierii.

La sfârșitul slujbei de Înviere, preotul împarte tuturor Sfintele Pasti si ii împărtășește pe copii.
Mielul este simbolul Mântuitorului Iisus, sacrificat pentru a salva omenirea. In Romania la masa tradiționala de Paste se servește carne de miel preparata in moduri diferite, însă cea mai populara rețeta preparata este drobul.

Echipa Hotelului Ambient va așteaptă cu drag la Brașov, sa petrecem împreuna o sărbătoare atât de speciala, in care va vom întâmpina cu Pasca, identica cu cea a mamei sau a bunicii, pentru a va bucura de câteva momente dulci in cadrul restaurantului Ambient.

error: Content is copyrighted !!