Impreuna pentru un Crăciun și un An Nou Fericit!

Va așteptam cu drag sa petreceți un sfârșit de an de poveste alături de cei dragi in Brasov, un oraș modern care păstrează tradițiile de odinioară, a cărui frumusețe a devenit o adevărata legenda.

Daca alegerea dumneavoastră pentru a trece in noul an este Piața Sfatului, veți avea parte de un spectacol inedit. Tradiționalul foc de artificii va fi înlocuit de un spectacol de lumini, culoare cu lasere si confetti, după modelul orașului american New York.

Petrecerea de Revelion din Piața Sfatului, va începe la ora 20.00, când se vor putea auzi colinde. De la ora 22.30, pe scenă va urca Alexandra Ungureanu și Crush, iar de la ora 23.20 va fi un concert al trupei „Ză Band”. După spectacolul de lumini de la miezul nopții, pe scenă vor urca Emil Lassaria & Caytlin.

Situat la poalele muntelui Tâmpa, Brașovul oferă o priveliște minunata, care va face ca șederea dumneavoastră sa fie una memorabila, iar echipa Ambient va fi la dispoziția dumneavoastră pentru a va oferi servicii impecabile, cele mai confortabile camere din oraș si pentru a va încânta cu cele mai sofisticate si delicioase preparate tipice.

Va invitam sa serviți Masa Tradiționala de Crăciun într-o atmosfera calda in restaurantul nostru, un loc în care plăcerea de a mânca este o invitație de a savura gustul tradiționalului și de a obține texturi neobișnuite și arome delicioase.

In restaurantul nostru, de Crăciun, vă veți simți ca acasă și vă veți putea bucura de ospitalitate și savoarea bucatelor, care oferă o gamă largă de gusturi originale de tradiție românească.

Cu drag,

Echipa Ambient

error: Content is copyrighted !!