1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului. Să dăm în mintea copiilor!

În Ambient suntem indragostiti de toate petrecerile si evenimentele legate de familie, părinți și copii, datorita relației strânse din familia noastră, care a rămas unita de-a lungul timpului și a reușit să construiască atât de multe experiențe minunate pentru toți cei care ne-au trecut pragul.

Ne simțim norocoși sa putem sărbători cu voi la 1 Iunie, un lucru atat de special precum copilăria, care ne dă întotdeauna bucurie și prospețime și vă invităm cu această ocazie să ne unim forțele pentru a-i surprinde pe cei mici.

Echipa Ambient si Brașovul va asteapta cu multe surprize speciale pentru toate gusturile. Camerele noastre confortabile vor fi refugiul cald, unde va puteti relaxa după o zi plină de năzbâtii, iar personalul nostru se va dedica în întregime sa va satisfaca orice capriciu.

Brasovul se va îmbrăca de asemenea de sarbatoare și de Ziua Copilului, Piata Sfatului se transforma în Tărâmul Minunilor. Va fi o zi plină de culoare și râsete zglobii, cu cântece vesele, joc și surprize.

Alături de cei mici avem ocazia să ne amintim de copilăria noastră veselă, foarte diferită de a lor, dar la fel de frumoasă.

Încântătorul oraș de sub poalele Tâmpei oferă vizitatorilor numeroase oportunități de petrecere a timpului liber.
Grădina zoologică din Brașov se află în cartierul Noua, aproape de ieșirea din oraș către Predeal. Chiar la intrare va puteti bucura de Zoofetăria, o cofetărie micuță unde cei care vizitează grădina zoologică pot servi ceva dulce.

Față de alte grădini zoologice din țara noastră spațiile animalelor sunt mai generoase și viața în captivitate a acestor ființe este cu siguranta mai bună. Aici se pot admira lei, tigri, jaguar, bufnita polara, lebede albe si negre, broaste testoase, serpi, ursi, diferite reptile si altele.

Ziua copilului a fost menționată prima dată la Geneva la Conferința Mondială pentru Protejarea și Bunăstarea Copiilor în august 1925, la care 54 de reprezentanți din diferite țări, au adoptat Declarația pentru Protecția Copilului. După această conferință, multe guverne au introdus „Ziua copilului”. În Turcia Ziua copilului a fost sărbătorită pentru prima dată în data de 23 aprilie 1920.

În România Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului (ANPDC) s-a constituit la 1 ianuarie 2005.

Cei mici si cei mari vor fi bineveniti la Ambient pentru a fi cu totii din nou copii!

error: Content is copyrighted !!